Dezvoltarea anterioară

 

weekend-school

Pentru toţi acei preocupaţi de dezvoltarea intelectuală și creativă a preșcolarilor propunem cursuri speciale la școala de week-end.
Noi nu dăm definiții și concepte complexe, ci propunem jocuri, pe parcursul cărora copilul va învăța să gândească, să tragă concluzii, să propună propriile soluții, să finalizeze lucrul început. Aceste lecţii au ca scop dezvoltarea acelor abilități şi deprinderi, care îi vor fi de folos copilului la admiterea în clasa întâi.

Copilul Dvs. va învăța să observe, să compare, să clasifice, să generalizeze. Toate sarcinile sunt bazate pe experiența practică a copiilor, ceea ce este foarte important, deoarece în acest fel copilul învață să aplice abilitățile şi deprinderile în viață.

Cu cît mai devreme va începe pregătirea preșcolarului pentru rolul de elev, cu atât mai ușor se va adapta copilul, de aceea propunem două grupe de vârstă: 3-4 și 4-5 ani. Se vor ţine ore la următoarele discipline: citire, scriere, matematică, limba străină, arta actorului, creaţie (desen cu degetele, palma, printuri cu pecete de cartofi, desen cu periuţa și acuarele, cu creioane colorate, cu creioane cerate etc., modelare, aplicaţii, lucru manual).

Pentru studierea limbii este folosită o metodică elaborată special – LECŢII INTRODUCTIVE PENTRU COPII LA LIMBĂ STRĂINĂ CU APLICAREA PEDAGOGIEI TEATRALE. Pentru ca părinţilor să le fie mai ușor să monitorizeze succesele copilului sunt organizate ore deschise, generalizatoare, cu utilizarea cunoștințelor dobândite, în formă de mini-spectacole.