Taekwondo

kids_planet_taekwondo

Sîntem bucuroşi să Vă anunţăm că la centrul nostru au început antrenamentele zilnice asidui. Taekwondo V.T.F. mai mult decât orice alt tip de arte marțiale este adaptat și necesar, în plină măsură, dar și recomandat pentru ocupaţiile cu copii de vârstă mică.
Desigur, la centrul nostru se antrenează și sportivi mai în vârstă și chiar părinții lor, dar cel mai important lucru e că noi avem o echipa de luptători juniori de Taekwondo, vârsta cărora e de 4-5 ani.

Trebuie să vorbim aici, neapărat, despre opinia inveterată şi eronată sau mai bine-zis, despre părerea generală a mai multor părinţi referitor la artele marțiale, dar, în special, referitor la Taekwondo. Mulți părinți cred că odată ce trec pragul sălii de sport copilul lor drag, se va pomeni imediat în atmosfera mănăstirilor vechi, unde călugării studiază ore la rând secretele artelor marțiale, perfecționându-şi tehnicile pe trunchiurile copacilor cu mâinile goale, zdrobitor-le până ce le apar răni însângerate sau că la primul antrenament copilul dumneavoastră va primi lovituri de la cel mai puternic elev din echipă, pe care „bunul” antrenor l-a pus să lucreze în pereche cu un începător.

Nu voi ascunde că aceste temeri nu apar de nicăieri, și, din păcate, unii antrenori comit greşeli profesionale grave.
Pentru a fi liniştiţi și siguri de faptul că la sala noastră de sport copilului dumneavoastră îi va fi confortabil să se schimbe înainte de antrenament, îi va fi interesant și distractiv să se antreneze, să se afle în atmosfera prietenoasă de ajutor reciproc a echipei de copii de aceeaşi vârstă, pentru ca să aflaţi toate acestea Dvs., mult stimaţi părinți, trebuie să vă faceţi timp şi să veniţi la centrul nostru, în sala de antrenamente și să faceţi cunoştinţă cu antrenorul. După conversația personală vă va fi mult mai ușor să luaţi o decizie.

 

NOI VĂ ASTEPTAM!!!


Părinții vor putea alege orice zi pentru antrenamente. Numărul de antrenamente pe săptămână poate fi majorat sau diminuat, la recomandarea antrenorului.
În caz că aţi lipsit pe motiv de boală, mai mult de trei zile de antrenament plătit, acestea sunt transferate gratuit pentru alte zile, la prezentarea certificatului de la medic. Părinții sunt obligați să fie prezenţi la ședințele programate o dată la 2 luni.

 

Părinții vor fi familiarizați din timp cu planul anual de activități, care, include şi:
1 Antrenamente deschise de dare de seamă
2 Atestarea și susţinerea examenelor pentru centură
3 Competiții interne și în deplasare

4 Marşuri turistice, excursii, sărbători
5 Tabere de vară la mare
6 Tabere de iarnă la munte

Și multe alte reuniuni și evenimente interesante și incitante.
Antrenor ‒ Ciornîi Oleg – multiplu campion al campionatelor republicane la categoria grea, absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport.
Experiență de muncă în calitate de antrenor ‒ 20 de ani.

 

Возраст Понедельник Вторник Среда Четверг Пятница
4-6 лет 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00
7-10 лет 17.00-18.00 17.00-18.00 17.00-18.00
11-15 лет 18.00-19.30 18.00-19.30 18.00-19.30
17+ 19.15-20.30 19.15-20.30 19.15-20.30