Dance Factory

Dance Factory ‒Fabrica noastră de stele!


 Recentele lucrări ale oamenilor de ştiinţă americani au demonstrat că dansurile pentru copii sunt un stimulent puternic pentru dezvoltarea copiilor, și nu doar pe plan fizic. Exact ca şi pentru adulți, dansurile sunt pentru copii o modalitate foarte bună de a scoate stresul şi de a dezvolta capacitatea de concentrare. În plus, copilaşii care se ocupă cu dansurile la școlile de dans pentru copii, îi depăşesc cu mult în dezvoltare pe acei care nu dansează. Mai mult decât atât, dansurile sunt un mijloc excelent pentru dezvoltarea coordonării și un mod de a te simţi frumos şi armonios.

Pediatrii şi educatorii din întreaga lume recunosc dansurile pentru copii drept una dintre cele mai bune practici fizice recomandate pentru copii.

dansurile pentru copii le vor permite să se debaraseze de acele problemele psihologice care stau în faţa copiilor de la o vârstă fragedă, să aleagă strategii eficiente pentru socializare, să-şi modeleze un corp sănătos și armonios, să-şi corecteze activitatea mentală, dar mai ales să-şi descopere chiar din copilărie talentul pentru dans.

 

Dansaţi împreună cu noi!!! Vă așteptăm!!!

1297109203_4